BandAll TRB

Band All TRB - Автоматични машини за бандеролиране

Автоматичните машини за бандеролиране от сериата Band All TRB предвижват продуктите през бандеролиращата рамка, използвайки моторизирани конвейери. Конвейерите могат да бъдат произведени с ленти с по-висика и по-ниска степен на съпротивление, в зависимост от вида на продукта. Достъпни в ралични широчини и дължини. Скоростта на входящият и изходящият конвейер мога да бъдат регулирани независимо една от друга. 

Тези автоматични и достъпни машини са изключително подходящи за опаковане на продукти в тарелки както и за стековане на различни групи. Здрави, надеждни и ефективни машините често могат често да бъдат използвани за продукти с по-твърда и стабилна основа. Машините позволяват опаковане с допълнителни превръзки през определена дистанция,  когато продукта го изисква. Различните групи с продукти могат прецизно да бъдат подавани към бандеролиращата арка с помощта на водачи, монтирани на конвейерите.

Машините могат да се допълнат с фукнции само с прибавяне на различни аксесоари като: принтери, претискащи преси и т.н. Също така могат да бъдат изработени от неръждаеми и хигиенно съобразени материали.

Предимства на машините:

  • Напълно автоматизиран вход и изход на продукта
  • Незабавни икономии от разход за опаковъчни материали на единица продукт
  • Изключително нисък разход на електроенергия
  • Машините са оборудвани с мултиконектор, който позволява лесен и достъпен обмен на сигнали за автоматизация
  • Изключително компактни и лесни за настройване
  • Прецизна настройка на силата на изтягане на бандеролите

     
Свържете се с нас
Име *
E-mail *
Телефон
Съобщение *
* Задължителни полета